Saturday, May 28, 2016

LAYLA Gel thermo laki

*for all my non Slovenian followers - this is a non English post so please enjoy the pretty pictures*

Danes vam bom pokazala še preostalo Layla Thermo Gel kolekcijo. Če vas zanima 1. del recenzije si jo lahko oglejte na tem LINKu. Vsi laki iz te kolekcije so na voljo v DM-drogeriemarkt trgovinah. 

Ne pozabite, da za te lake potrebujete UV Gel lučko, ki bo 'zapekla' lake na vaše nohte. Tako si zagotovite daljšo obstojnost lakov. Ta proces ne ovira thermo sprememb v laku kar je odlična novica ker sem osebno bila skeptična glede tega procesa. Toda laki so se super obdržali in ostali na mojih nohtih zelo dolgo. 


Thermo Gel no. 2 je fenomenalen lak, ki pričara mikro sončni zahod na vaše nohte. Lak se preliva iz temno sončno rumene v oranžno. Za sliko sem nanesla 2 plasti laka in debelo plast nadlaka za dodaten lesk.


Thermo Gel no. 6 je lak, ki je bil malce problematičen za uporabo. Ker vsebuje pigmente, ki naredijo del laka zelo svetel je potrebno več plasti laka za popolno prekrivnost. Tako sem nanesla 4 plasti, toda s tem je lak postal neenakomeren, tako da je potrebno veliko nadlaka, da se površina nohta zgladi. Toda na koncu je vse vredno, ker thermo efekt, ki se ustvari je res unikaten in barvi sta si zelo komplementarni.Thermo Gel no. 11 je drugi lak v kolekciji, ki vsebuje bleščice. Tu je baza neon roza, ki se preliva v temno vijolično. Za popolni nanos sta bili potrebni 2 plasti. Toda za razliko od Thermo Gel no. 11 laka, gre tu za blščice, ki se bleščijo v večih barvah. Toda vseeno na njih ne vpliva sprememba barv.Pa smo zaključili vse recenzije Layla Thermo lakov. Če ste na lovu za temi laki ne pozabite obiskati DM-drogeriemarkt Slovenija

xoxo
gin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...