Monday, February 15, 2016

Rawr čokolada z okusom Mentola / Review of Rawr Menthol flavoured chocolate

*this is a Slovene only post so all my international buddies enjoy the delicious pictures*

Priznati moram, da nisem ravno obsedena s čokolado, si pa jo vseeno privoščim od časa do časa. In sedaj je na naše trge prišla Rawr Organska čokolada, ki ima v svoji razgibani ponudbi tudi Mentolovo čokolado, ki je moja najljubša. Takoj sem vedela, da jo moram poiskusiti. In nisem bila razočarana! :)


Gre za 60g presno - veganske - organske čokolade z Okusom Mentola. Kar pomeni da čokolada ne vsebuje mleka, jajc ali glutena. Odlično za vse ljudi z alergijami, ki so prikrajšani za sladke užitke. Sestavine so: kakavovo maslo, kokosov sladkor, lucuma, rožiči, mentolovo olje in vanilija. Čokolada vsebuje najmanj 68% kakavovih delov, kar pomeni da spada med temnejše čokolade. Je pa tudi del fairtrade ogranizacije in ne vsebuje GMO delcev. 


 Ker je v čokoladi tako visok procent kakava, pomeni da je delno grenkega okusa poleg zelo nežnega sladkega okusa. Tablice same čokolade so malce trše kot smo vajeni pri navadnih čokoladah, toda so vseeno lahko jedilne. Na začetku morda okus mentola ni tako močen, toda s časom se aktivira in daje čokoladi extra svežino. Res gurmanska in zdrava poslastica. 


Če ste na lovu za pozno Valentinovo darilo ali ste čokoholik oglasite na strani Moja Čokolada kjer vas čakajo Rawr čokolade z okusom mentola, pomaračne, vanilije ... in veliko drugih unikatnih čokoladnih izdelkov, ki bodo skrbeli, da imate celo leto lahko oblito s čokolado.

xoxo
gin

*this item was send to me for my honest review*

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...