Friday, February 7, 2014

OPI Gwen Stefani Rock starlets swatches in Valentinova navodila za nail art

*This post is in Slovene only, sorry international buddies, but still check out the tutorial the the bottom of the post <3* 

Slovenska spletna kozmetična prodajalna Za piko na I ima na voljo OPI Gwen Stefani Rock starlets mini set. Gre za set 4 lakov od katerih sta 2 kremi z bleščeči finišem in 2 matt laka. Spodaj vam bom predstavila swatche in potem sledijo preprosta nail art navodila za Valentinove nohtke :)

Tu so slikani v paketku, vešč mi je njena slika, polna energije :)


Na zadnji strani pakiranja so laki opisani in za 2 piše, da ne potrebujeta nad laka, toda jaz sem za vas naredila swatche z in brez, ker laka dobita čisto novo osebnost z plastjo nad laka.


Tu je skupinska slika celotnega seta. Od leve proti desni so: Hey baby - I sing in color - Love.Angel.Music.Baby - 4 in the morning.


Hey baby je temno roza neon krema z zelo bleščečim finišem. Tu sta 2 plasti brez nad laka. 


I sing in color je eden od tistih odtenkov, ki so težko za opisati. Poleg tega pa izgleda drugačne barve pod različnimi lučmi. Gre za temno kremo, ki je bordo rdeča, rjava in temno vijolična, vse v enem. Tu sta 2 plasti brez nadlaka.


Love.Angel.Music.Baby je mešanica zlatih in srebrnih bleščic v zlati bazi. Za swatch sem naredila 2 plasti, ki sta se posušili matt. Ko pa sem dodala top coat se veliko bolj vidi sestava laka in ves delež srebrne v njem, ki je skoraj neviden, ko se suši matt.


4 in the morning je temno siva skoraj črna baza z modrim šimrom, ki je skoraj neviden, ko se posuši matt. Za swatch sem naredila 2 plasti. Ko pa sem dodala nad lak se je pojavil svetlo moder lesk, ki deluje skoraj medlo holografsko.  


V setu so 4 barve, ki so popolne za preprosto in hitrno Valeninovo manikuro, ki jo lahko naredi vsaka doma. Poleg teh 4 lakov potrebujete še orodje za izdelovanje pik. 
Tu je končen izdelek, gre za 2 polovici srca narejenega iz pik :)


Korak 1: Nanesi Hey baby za podlago.
Korak 2: Naredi 5 pik, z 4 in the morning, ki bodo služile, kot obroba za srce.
Korak 3: Dodaj še nekaj pik različnih velikosti z istim lakom, da se prostor vedno bolj zapolni. 


Korak 4: Dodaj še več pik z I sing in color, lahko so različnih velikosti in na različnih pozicijah, da se ustvari oblika srca.
Korak 5: Uporabi Love.Angel.Music.Baby za zadnje pike, ki lahko prekrivajo prejšnje. Postavi jih tako, da vse skupaj deluje kot pol srca.
Korak 6: Dodaj nadlak za lesk in obstojnost. 
Korak 7: Ponovi vse na naslednjim nohtu, toda pazi, da bo polovica zrcalna prvi da se skupaj sestavita v eno srce. 


OPI Gwen Stefani Rock starlets set mi je vešč. Znotraj dobiš 2 klasični barvi (roza in rdečo) ki sta primerni tako za poletje kot jesen. Toda nedvomni zmagovalki sta zlata in črna. Ker vsaka ima dodatno osebnost, ko jima dodaš malce nad laka. Če tudi sami želite kakšen super OPI izdelek obiščite www.zapikonai.si/laki-za-nohte/OPI/

xoxo
gin

3 comments:

 1. Nice! I don't usually like OPI, but that matte gold is pretty. ^_^ Is it similar to the Catrice one?

  ReplyDelete
  Replies
  1. The one from Rocking royals? Yeah they are very much a dupe only the Catrice one is a bit more opaque and gets a bit of a holo effect :)

   Delete
 2. What a nice set! Very pretty shades :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...