Friday, September 27, 2013

Nalepke za nohte strani mojadrogerija.si

Današnji pregled izdelkov strani mojadrogerija.si bo celotno v Slovenščini, saj je stran namejena slovenskim strankam.

Za pregled sem dobila 2 vrsti nalepk za nohte. Gre za 2 različni vrsti nalepk, ki so različne barve, materiala in vzorcev, tako se zdi, da sta namenjeni za različne priložnosti.

 Tu so 2D Nalepke za nohte, gre za zlate nalepke z vzorcem abstraktnih vrtnic. Toda zdi se mi da bi lahko bile imenovane 3D nalepke. So preproste za uporabo, samo odstraniš folijo s katero so prekrite izbereš nalepko in jo prilepiš na suho plast laka za nohte. Toda, kot sem rekla so zelo teksturirane in če nimaš zelo ploščatih nohtov se jih zelo težko namesti na okrivljen del nohta. Nanesla sem 2 plasti laka za nohte toda vseeno se je čutila izbočenost kjer je nalepka. Tako da ta izdelek priporočam tistim z bolj ploščatimi nohti ali tistimi, ki želijo 3D izdelek in ne nail art, ki izgleda kot da je prostoročno narisan.
Drugi izdelek so 3D Nalepke za nohte, ki bi morale imeti ime 2D Nalepke za nohte. Z njimi je veliko lažje delati ker so manj teksturiane. Gre za nalepke na traku, ki imajo vzorec leopardjih pik, z črno obrobo in belim centrom, nekaj detajlov je obrobljenih z bleščicami. Super za nas 'lenuhe' ki se nam ne da ročno risati malih vzorcev. Design pride na prozornem traku, ki ga samo odrežeš na željeno dolžino in nalepiš na posušen lak za nohte. Potem naneseš plast nadlaka, tu sem uporabila 2 plasti. Ta vrsta nalepk je veliko lažja za uporabo kot prejšnja, ker se bolje prilega nohtu in je manj izbočena.
Nalepke za nohte so super trend in easy-fix za kogarkoli, ki si želi na hitro polepšati nohte. Toda v tem primeru sem bila bolj zadovoljna z 3D Nalepkami za nohte, ker so lažje za nanašati in lažje si jih plasti z nadlakom, da postanejo del nohta in ne štrlijo ven, kot 2D Nalepke za nohte. Če želite poglejte zanimivo ponudbo na strani mojadrogerija.si, poleg nalepk imajo tudi unikatno ponudbno lakov za podlago za nalepke.

xoxo
gin

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...